Witam

1
Cze mam 16 lat chodzę to technikum( już nie długo bo zostanę wyrzucony za oceny :D ). Trafiłem tu przypadkowo mam dysleksje i i inne wady umysłowe ehh.. czytanie ze zrozumienie jest u mnie rzadkością, pisanie tekstu to 4h gapienia sie w pustą kartkę zanim wpadnie mi do głowy jakiś pomysł a rozczytanie mojego rękopisu graniczy z cudem. Dlatego tak bardzo uwielbiam wszystko co związane jest z literaturą. To tyle o sobie nie lobię sie przedstawiać

P.S Nie wiem czy to wiele zmieni ale jestem przystojny.

2
Mnie przystojni faceci nie podniecają. Jakoś mnie to nie rusza.

Co innego piękne kobiety. I nie mówię tylko o cielesności. Mniejsza o to.

Tak, ja też lubię patrzeć godzinami w pustą kartkę, potem przyglądam się procesowi stopniowego zaczerniania, a gdy jest już brudna od słów widzę w niej piękno.

Witaj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Hej, hej :)

Ja wolę nie spędzać czasu nad pustą kartką, bo wprowadza mnie to tylko w stan irytacji. Myślę, że lepiej np. wyjść na dwór, pospacerować i przemyśleć to, co chce się napisać. No a potem wrócić do domu, zrobić sobie mocną herbatę, albo i zabrać się do pracy. W moim przypadku działa :wink:
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

4
witaj Adi:) to prawda, lepiej patrzeć w zapisaną kartkę, niż w pustą...
I must say I'm disappointed in your progress. I imagined you would be here sooner.

6
Witaj ;) Mnie tam pusta strona w Wordzie nie zniechęca, a napełnia chęcią wypełnienia jej słowami ;)

I jak mocna herbata od noe nie zadziała, to spróbuj mojego sposobu - kubek budyniu z garścią rodzynków w środku. Ten smak inspiruje :wink:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

7
Word jest fajny. Mocna herbata nie jest fajna.

Granatniki są fajne. Panzershreck nie jest fajne.

Harleye są fajne.

Czołem.

/A ja mam płaskostopie!/

<idzie pobawić się laleczkami>
Are you man enough to hold the gun?

8
<idzie pobawić się laleczkami>

Voodoo, ma się rozumieć?

Pszczoły są fajne. Mrówki nie są fajne. Słowo 'fajne' jest fajne, chociaż nie istnieje. Fajnie się je czyta.

Howgh.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Re: Witam

11
Witamy, witamy...

Adi pisze: mam dysleksje i i inne wady umysłowe ehh.

no to jst nas dwóch

8)
jestem, więc pisze...

Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”