Dobry wieczór moi mili!

1
Dobry wieczór wszystkim. Szukam miejsca dla siebie wśród tych, którzy piszą i kochają to, co robią. Pozwólcie, że na razie nie powiem o sobie za wiele. Mam za sobą "przygodę" z poprzednim forum i to, co powiedziałam o sobie zostało później użyte przeciwko mnie, w dość niemiły sposób. Z czasem, jeśli będziecie chcieli, dowiecie się o mnie więcej.

2
Nie martw się -> tu ci nic nie grozi :)

No może poza utratą duszy, głowy, innych członków ciała no i kilku litrów krwi :D Ale szkód psychicznych raczej tu nie doznasz... <pfff, dusi sie i kula ze śmiechu po podłodze>

My bardzo kochamy to, co robimy a resztę informacji wydusimy na przesłuchaniu! :P

Dobra, łap co tam masz ostrego pod ręką i unikaj dołów zakrytych liśćmi(nie wiem, kto to wymyślił i tak nikt się nie łapie na....aaaaaaaaaa<wpada w dół>)

Witaj :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Na razie zostaniesz poddany obserwacji. Niestety ten stan faktyczny będzie trwał krótko, gdyż niektórzy tutaj, są nieco zachłanni ;) ale ciii!

Witam.

Dodane po 3 minutach:

* poddana

Przepraszam, ale chyba nadmiar pracy daje siwe znaki.
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

9
ja jestem tu nowy,ale z tego co zauważyłem ludzie są tu w porządku.I na Boga!!! Aż się dziwię,ale nie ma kółka wzajemnej adoracji.

Pozdrawiam

11
Heh, Twój nick jest dla mnie jak uśmiech zapomnianej ciemności.

Tak kiedyś nazwałem swojego pierwszego bohatera wampira, o którym prawie powstała książka.

Spaliłem ją gdy uzmysłowiłem sobie, że to tak popularny nick.

Witaj.

Zapomnij o tym co było wcześniej. To już jest nie ważne.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

12
Azrael pisze:Dziękuję za powitanie :) Od razu zrobiło mi się cieplej :)

To gorąca para z przebitej rury tak na ciebie wpływa...HEHE :twisted: :twisted:

Przygotuj się na ostry skok temperatury!!(szczególnie po pierwszej krytyce)
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

13
Ja chciałam... chcę (?) napisać coś o Azraelu. Jakoś przypadł mi do gustu, podobnie jak Loki. :) A krytyki się nie boję, pod warunkiem, że nie przypomina ona wylewania pomyj w arogancki sposób. Z taką już miałam do czynienia i nie wcale nie jest to miłe. :evil: Konstruktywna krytyka zawsze pomaga i u mnie jest mile widziana :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”