To jest nowy temat

1
Jak w temacie. To jest nowy temat założony przez Bartka, często nazywanego też Suchym.

A więc...

Dzień dobry...

Przygodę z pisarstwem zacząłem niedawno, gdy w szedłem w wiek idealistycznej młodości/dojrzewania(obecnie mam 17 lat). Wtedy to naszłą mnie myśl:

"Chciałbym coś stworzyć. Może nie arcydzieło, ale coś z czego będę dumny"

No i zaczynałem 50 razy. Zawsze bez większego skutku. Najpierw próbowałem pisać fantasy, bo właściwie wymaga jak najmniejszej wiedzy - po prostu wolność tworzenia świata. Potem jednak odkryłem, że to prawda, co mówią - najlepsze scenariusze pisze życie, czy jakoś tak...

No a poza tym to jestem przeciętnym fanem Nine Inch Nails ;]

2
Are you afraid of americans? :P

Nine inch nails rządzi :P

Witaj! :)

Poczęstuj się ciastkiem i schylaj się jak usłyszysz świst... nie pytaj czemu... po prostu się schylaj!

:)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witaj więc Suchy Bartłomieju w naszych niezbyt skromnych progach. Oby pięćdziesiąta pierwsza próba okazała się tą najwłaściwszą.
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

6
Gdzie błąd :P ? Pozwole sobie zacytować:

BARTłOMIEJ

Pochodzenia aramejskiego, od słowa Bar-Tolmai lub Bar-Talmai (syn Tolmy lub syn oracza). W Polsce używane od XIV wieku, również jako Bart, Barta, Bartek, Bartel, Barto, Bartol, Bartoń, Bartosz. Często identyfikowane z dawnym polskim wyrazem bartidziej (wyrabiacz barci). Zdrobnienia: Baczko, Bartek, Bartko, Bartosz, Bartuś, Baszko. Inne formy: Bartosz, Baszko, Baczko.
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

7
Witaj.

Suchy?

Przypomniało mi to hasło z jakiejś wojny amerykańskiej - "chudzi to nie ludzie". Nie lubię go.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Baszko. Baczko. Fajnie.

Chwała bogom wojny. Weź miecz. Którykolwiek. Nie, ten trzymetrowy nie. Mój kuchenny. Weź inny i chodź. Jakieś paskudztwa zalęgły się w kanałach. Zagryzły siedemdziesiąt umrzyków, które chciałem utłuc. Zemsta!

No, chodź. Miotacz płomieni też możesz wziąć. Duszę zostaw przy recepcji.
Are you man enough to hold the gun?

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Bartosz lepiej brzmi niż Bartłomiej, Bartku :P

Witam ciepło. A może nawet gorąco? Nie... Jak będzie za gorąco to się nam Suchy do końca Wysuszy, a co się wysuszy to się wykruszy, jak to mówią, he he. A my nie chcemy by ktokolwiek tu się wykruszał zanim nie da na świeżego mięcha do zweryfikowania, prawda? Ale jak nie gorąco, to jak? <myśli>...<myśli>...mijaja dwie godziny...O! Mam! Serdecznie!

A więc... WITAM SERDECZNIE! :D

P.S. Niekoniecznie musi to być dla wszystkich zrozumiałe. Jest 4 nad ranem. Nie ogarniam.
-Is this heaven?

-Nie, lodówka

13
Aż mi się sucho w gardle zrobiło.

HEJ!!! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”