Moje Uszanowanie Wam!

1
Moje Uszanowanie Wam!

Pzyznam się , że trochę już skorzystałem czytając Wasze posty na Forum (dzięki). Po ćwierćwieczu "niepisania" ponownie spróbowałem i postanowiłem poszukać pomocy merytorycznej. U Was

"Ja też mam 12 lat i mam na imę Wojtek..." powinienem napisać ale to byłby plagiat :evil:

Z wyboru jestem ogrodnikiem - domokrążcą.

Także wieśniakiem z odzysku czyli człowiekiem który (wbrew dialektyce komunistów) wyprowadził się z miasta na wieś

Pozdrawiam wszystkie pisz(cz)ące tu "rogate dusze".

Igor

2
Witamy Cię Wojt... ekhm... Igorze w naszych nieskromnych progach. Na pisanie raczej nigdy nie jest za późno, a ciasno nam tutaj chyba nie będzie.
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

4
Witam.

Co by tu rzec?

Nie ma sprawy?

Po to tu jesteśmy?

Coś w ten gust.

Witaj, rozgość się i uzbrój się w cierpliwość.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Witam! Na dobry początek przejdź do sal "Wydzieranie dusz" i "obdzieranie ze skóry". Jest tam ciepło i przyjemnie :twisted:

Boże! Znowu On!

Pozdrowienia Wojtek...ekhm...Igor!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
Chciałbym mieć na imię Igor. Niestety, jestem Testudos Conan Bogobójca. Cóż, bywa.

Czołem, Uważaj, posadzka śliska od krwi.
Are you man enough to hold the gun?

7
Testudos pisze:Chciałbym mieć na imię Igor. Niestety, jestem Testudos Conan Bogobójca. Cóż, bywa.

że co? Boisz się Bogów? :twisted:
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
Mehm. Czaszeczkę Ozyrysa? Czerepik Hadesa?

Ale, rzecz jasna, Mitycznego Webera nie tknę. Jest zbyt potężny. Chwała Mitycznemu Weberowi!
Are you man enough to hold the gun?

10
Witam serdecznie Igorze!!!

Pozdrawiam,
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

11
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”