Witam serdecznie!

1
Witam wszystkich użytkowników forum. Imienia chyba podawać nie muszę (patrz nick:), mam 23 lata i mieszkam w małym mieście w Warmińsko Mazurskim, nie pytajcie dlaczego nie podaję nazwy:) Interesuję się filmem, lubię też muzykę filmową i uwielbiam stare słuchowiska. Pisaniem zainteresowałem się niedawno, zresztą tak samo jak czytaniem:) Mój ulubiony pisarz: Stephen King, Maxime Chattam, mój ulubiony reżyser: Quentin Tarantino (to tak na marginesie). Pozdrawiam wszystkich serdecznie

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
23 mnie prześladuje... Panie łukaszu, jak Pan mógł napisać, że ma Pan 23 lata, kiedy ja panicznie boję się 23? Ale nie szkodzi, zaraz dojdę do siebie :twisted:

5
Tarantino... a jeśli współpracuje z R. Rodriguezem?
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

6
Witaj,

Stephen King i Quentin Tarantino - popieram.
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?

7
huginn pisze:Tarantino... a jeśli współpracuje z R. Rodriguezem?

mieszanka wybuchowa:) Bardzo podobał mi się Grindhouse: Planet Terror

Dodane po 8 minutach:

Witam Akira!

8
Hm... Nieco późno, ale wciąż witamy w naszych nieskromnych progach.
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

9
Nuntius, a co będzie jak ty skończysz tyle lat? :P

Maxime Chattam... hmm... Jakoś nie kojarzę. Któż to taki?

A tak w ogóle, to witam :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

10
witam Noetting!

Maxime Chattam - francuski pisarz, przez krytyków uznawany za złote dziecko suspensu. Pisze świetne thillery, polecam "W ciemnościach strachu". Właściwie to przez tą książkę, która wpadła w moje ręce przypadkowo zainteresowałem się pisarstwem. Wcześniej w ogóle książek nie czytałem, z góry zakładełem, że książka musi być nudna. Teraz latam do biblioteki co tydzień i czytam, czytam, czytam. No i próbuję sam coś klecić:)

11
łukaszNP pisze:
huginn pisze:Tarantino... a jeśli współpracuje z R. Rodriguezem?

mieszanka wybuchowa:) Bardzo podobał mi się Grindhouse: Planet Terror

Dodane po 8 minutach:

Witam Akira!

Grindhosue *zaczyna tarzać się po ziemi ze śmiechu* Oglądałem z kilkoma znajomymi osobami. Uciszali nas rodzice gospodarza a potem jakiś obruszony zakłócaniem nocnej ciszy tubylce (gdym do domu powracał z kolegami rycząc ze śmiechu) :twisted:
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”