1
Witam!

Mam 15 lat i lubię pisać, no ale kto tutaj tego nie lubi. Na wstępie muszę przywazelinować, że pan Pilipiuk jest na liście moich ulubionych pisarzy :D

Mając to za sobą, wspomnę, że choć czytałem już sporo (wymienię tu choćby jeszcze Lema, Pratchetta, Dicka czy Orwella, z Tolkiena czytałem tylko Hobbita, a i to przypadkiem), to nie ukrywam że prze de mną jeszcze dużo klasyki do przerobienia.

Ostatnio zacząłem mały projekt. Na razie MAłY, bo mam dużo zajęć (lenistwo, telewizja, internet- wakacje, rozumiecie), ale planuję napisać całkiem sporo. Po za tym wstęp jest stylizowany, co nie ułatwia mi sprawy.

Co mam jeszcze napisać, może to, że dzięki tej klasyce fantastyki alternatywnej oraz grom RPG -bo właśnie kultowym Falloutem inspirowany jest mój tekst- nieszczególnie ciągnęło mnie do pisania klasycznego fantasy, bo po co, skoro można wykreować o wiele ciekawsze światy?

Ponadto tym nie znoszę takich rzeczy jak poezja bądź chmury pierzaste.

Dodane po 3 minutach:

Ups, na początku to miało być bez "jeszcze", ale mi umknęło po poważnym przeredagowaniu tekstu (prawie wszystko, co sobie zapiszę na początku jest nie do poznania, gdy w końcu skończę pisać)...

Dodane po 2 minutach:

Nieee, zaraz, to ''jeszcze'' to miało tam być, bo na początku wymieniłem Pilipiuka.

Tak to ze mną jest, nigdy nie wierzcie w to co napisałem, dopóki ostatnia poprawka nie została wprowadzona dalej niż 24 godziny temu :P
"No! I must kill the demons" he shouted

The radio said "No, John. You are the demons"

And then John was a zombie.

2
Witam serdecznie :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Klasyczne fantasy sux! Bracie! Chodź ze mną, weź topór i granatnik w dłoń, upolujemy parę zmutowanych hydr i wściekłych jeleni. Ruszajmy! Ku chwale!

<przerzuca WKM M2 przez ramię, łapie za topór i wybiega>
Are you man enough to hold the gun?

7
Witam.

Nic ująć coś dodać.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
Cały Test...

Ej Test, a Demoniczny Widelec? Znów zostawiłeś część zabawek u kolegów i zapomniałeś odebrać... Hmm... tak więc walczta Twoim sprzętem, a Ty pokrywaj szkody :P

A i witam serdecznnie nowego, ale nie uściskam Cię, nawet ręki nie podam bo się przez ten widelec krwią ofiary powalałem...

Stary dobry sprzęt, nie użyjesz - nie wiesz że tyle krwi zmieści się w człowieku i na ubraniu oprawcy...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”