Witam...

1
Jestem tu nowy, więc przedstawię się powściągliwie. A więc...na imię mi Grzegorz, 14-go czerwca stuknęło mi osiemnaście wiosen. Oprócz pisarstwa, o którym niżej, lubię sobie czasem postukać Bacha (i tylko Bacha) na klawikordzie, podbudować teoretyczne podstawy fitotoksykologii i patrzeć, jak zmieniają się chmury na niebie (o ile nie jest ciemno). Pisarstwem zajmuję się ba-ardzo amatorsko; muszę przyznać, że kiedyś wyszło mi spod ręki parę ładnych kawałków - ale to wszystko i tak trafiło do szuflady (nie wiem, gdzie jest teraz ta szuflada). Niemniej, od kilku lat mam pomysł na monument fantasy, ale nie jestem pewien, czy z hordy moich pomysłów ukuć jeden wielki czy też kilka mniejszych.

Muszę przyznać, że poraził mnie tutejszy profesjonalizm...ale przecież "lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć", a jak dostawać baty to sprawiedliwe i szczere. No chyba że ich nie dostanę.
Trzej najwięksi wrogowie życia: cisza, pustka, ciemność.

Trzy rzeczy nie do wyjaśnienia: długość wieczności, cel życia, sens poświęcenia.

Trzy cechy Boga: absolutne życie, absolutna wiedza i absolutna moc.

2
Witam serdecznie!

Mam nadzieję, że spodoba Ci się u nas...

pozdrawiam,
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

3
Witam.

Baty otrzyma każdy w mniejszym lub większym natężeniu.

Zresztą sam zobaczysz.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Witam serdecznie!

Batów nie skąpimy, ale na stanie mamy tylko szczere.

Pozdrawiam!
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

9
No to cześć :)
I've paid my dues, time after time

I have done my sentence, but committed no crime

And bad mistakes, I've made a few

I've had my share of sand kicked in my face

But I've come through

Queen - We Are the Champions