Zainteresowania:
- gitara basowa
- muzyka
- literatura
- filozofia
- kulturystyka
- boks
- kino
- historia
- taktyka i strategia
- ekonomia
- malarstwo
- psychologia
- socjologia
- manipulacja
- gnostycyzm
- szamanizm
- islam
Tzw. dorobek literacki:
Ponad sto recenzji muzycznych, trochę publicystki tu i tam, od czasu do czasu jakiś dłuższy tekst na jakiś interesujący mnie temat, sporo opowiadań; jestem niestety perfekcjonistą jeśli chodzi o pisanie, przeważnie po tygodniu od ukończenia jakiegoś wiekopomnego dzieła jestem zawstydzony swoją literacką impotencją i absolutnym brakiem czegokolwiek, co można by nazwać talentem - a owo dzieło zostaje anihilowane.
światopogląd:
Nietzscheanin.
3
Kolejny wszechstronny :wink:
I co za nick :wink:
Witam, witam.
I co za nick :wink:
Witam, witam.
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
4
Nick mi się nie podoba - nie zapamiętam 
Manipulacja? ciekawie.
Z końcowym efektem mam podobnie.
Witam i pozdrawiam serdecznie.

Manipulacja? ciekawie.
Z końcowym efektem mam podobnie.
Witam i pozdrawiam serdecznie.
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
6
Mam nadzieję, że można Cię nazywać leva?
No, chyba, że chcesz się przyczynić do i tak wysokiego współczynnika samobójstw na tym forum.
Lubisz funk? Czy grywasz raczej inne klimaty?
Przeraża Cię ten niski brodaty człowiek z ogromnym toporem, który czai się za Twoimi plecami?
Pozdrawiam.
No, chyba, że chcesz się przyczynić do i tak wysokiego współczynnika samobójstw na tym forum.
Przeraża Cię ten niski brodaty człowiek z ogromnym toporem, który czai się za Twoimi plecami?
Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
15
W ogromie swej próżności przyjmuję, że wasze pytania były powodowane ciekawością, a nie kurtuazją. To i odpowiem.
Do what Thou wilt shall be the whole of the Law. Znaczy, nazywajcie mnie jak chcecie.
Nie słucham funku, nie grywam fanku.
Naleśniki.
Hm.
I wszechstronny i niemogący się skupić. Ot taki człowiek renesansu z ADHD.
Ilość < Jakość. Takoż i nie ma czego zazdrościć.
FABRICATI DIEM, PVNC
Tajes!
Zastanawiałem się też nad bababadalgharaghtakamminarronnkonnbronntonnerronntuonnthunntrovarrhounawnskawntoohoohoordenenthurnuk - kto mi powie z jakiej książki pochodzi to słowo bez użycia google, ten ma u mnie piwo albo pączka.
Sprytne, prawda? Choć w sumie to nie piewca. Nie opiewam, staram się stosować :-)
Mam nadzieję, że można Cię nazywać leva?
Do what Thou wilt shall be the whole of the Law. Znaczy, nazywajcie mnie jak chcecie.
Nie słucham funku, nie grywam fanku.
Naleśniki.
Nietzscheanin, hm?
Hm.
Wszechstronny lub niemogący się skupić na niczym konkretnym.
I wszechstronny i niemogący się skupić. Ot taki człowiek renesansu z ADHD.
Całkiem spory dorobek literacki. Mogę tylko pozazdrościć.
Ilość < Jakość. Takoż i nie ma czego zazdrościć.
Jeszcze raz nazwiesz mnie "żabciom", a nie dożyjesz poranka.
Mówię serio.
FABRICATI DIEM, PVNC

W ogóle rozgość się.
Tajes!
rzeczywiście niesamowicie długi nick
Zastanawiałem się też nad bababadalgharaghtakamminarronnkonnbronntonnerronntuonnthunntrovarrhounawnskawntoohoohoordenenthurnuk - kto mi powie z jakiej książki pochodzi to słowo bez użycia google, ten ma u mnie piwo albo pączka.
Nietzscheanin, hm? Czyli piewca poglądów F. Nitzschego
Sprytne, prawda? Choć w sumie to nie piewca. Nie opiewam, staram się stosować :-)