Witam

1
Wiktoria. Lat czternaście. Uczennica drugiej klasy gimnazjum, od najmłodszych lat zafascynowana językiem polskim i historią. Od dwóch lat pisuje 'do szuflady', by później, w odpowiednim momencie wyjąć to, co powstało i wystawić "na pożarcie".

Bardzo mi miło :)

3
Witaj koleżanko ... Przeczytałem Twój tekst; jak na taki wiek.. nieźle ; )))
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Cześć!

Jak fajnie spotkać tu kolejną osobę w podobnym wieku. jakoś się nieswojo czułam z tym rokiem urodzenia.

9
Witamy na pokładzie!!

A właśnie ,co do pokładu. Hehe...szmatki w szufladce po lewej stronie od kajuty kapitana.

Czuj się ,jak u kogoś innego! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

10
hm...

Bardzo mi miło.
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

13
łał, ktoś w moim wieku. Fajno.

Idziesz podpalić jakiś stos?

<obraca w dłoniach topór>

Nu...

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”