Witam

1
Chciałem się grzecznie i kulturalnie przywitać z użytkownikami forum.

Liczę na to, że będzie nam się dobrze ze sobą współpracowało.

Co mogę powiedzieć o sobie.

Piszę, chyba jak każdy tutaj obecny. Mam jednak problemy ze sprawdzaniem własnych tekstów. Jak się zaaklimatyzuje to prawdopodobnie podzielę się swoimi pracami, gdzie liczyłbym na szczerą ocenę.

Mam dwadzieścia dwa lata. Jestem z łodzi, gdzie mieszkam i studiuje.

Jeśli chodzi o ulubioną tematykę to ciężko powiedzieć, bo próbuje wielu rzeczy, szukając miejsca odpowiedniego dla siebie.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

3
Hej tam!

Myślę ,że się zadomowisz...na dobry początek przyjdź do zbrojowni na 19.30 :twisted:

Potem skosztuj herbatki ,jakąś taką dziwna ma nazwę ,bodajże "cyjanek"? :D

Twórz więc! pracuj więc!

Powodzenia! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
ha, tak więc z jednego miasta jesteśmy :D

Witam ;]
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

6
Ten Gardaro z łodzi ?!

Jeżeli tak, to witam serdecznie *rzuca się na szyję* Ha! Będę Ciebie pilnować jak oczka w głowie!

p.s. Oberwiesz po łapkach za to zwlekanie! ;)
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

11
Zaklimatyzujesz?

Hm.

Chodź ze mną do chłodni, wybierzemy ci ładną lodóweczkę, potem siekierką w... znaczy. Nieważne. Po prostu chodź za mną, co?

<opiera topór o ramię>
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”