Ahoj [żeglarskim zwyczajem do portu właź z ja

1
Ahoj! W sieci pojawiłam się jako samaro, choć nie da się ukryć, że cień wirtualnej rzeczywistości wlecze się za mną również na co dzień. Nie lubię ludzi, którzy za bardzo wzięli sobie do serca metaforę świata jako teatru i grają samych siebie. Nie trawię pseudo-oryginalności. Doszłam do wniosku, że nie każdy, kto pierdnie powinien zwracać ludzką uwagę, a niestety - tak jest coraz częściej (gdy coś śmierdzi pod nosem, szukamy źródła smrodu, nieprawdaż? I wtedy pojawia się szaraczek z różową kokardą wołając: "To ja!" I bum - staje się sławny.)

Znalazłam się na forum przypadkiem - a w zasadzie przez żuczka, który na forum buja się pod innym nickiem.

Coś o mnie?

Interesuję się filozofią (szczególnie upodobałam sobie fenomenologię i egzystencjalizm), mam swój punkt widzenia na świat, kocham żeglarstwo, piszę do szuflady - więcej grzechów nie pamięam, za żaden z nich nie żałuję i wiem, że rozgrzeszenia nie dostanę.

Przywitać się przywitałam, a jutro rozejrzę się po forum dogłębniej ;)

2
Witam serdecznie :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witam i ja bardzo serdecznie... Ba! Nawet niesamowicie.
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

4
Być albo nie być... rozwiążemy za ciebie tę zagadkę! :twisted:

Winc nie filozuj( :P ) i właź do kotła! Test dawaj chochlę i trochę przypraw, jakiś łykowaty ten samaro! :twisted:

Ahoj! Witamy na pokładzie. Utrzymujemy tylko jeden kurs... do piekła!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
<sięga po pieprz, cyjanek i arszenik>

Hmm. Dodamy oregano?

<ogląda delikwenta>

Nie, ale trochę szałwi się sypnie... I imbir... Mhm. I proszku z kości. Taak... Gorin, szykuj tasaki, ja go porąbię na ćwierci, zrobimy ładną zupkę. Szpik kostny dla Pimpusia.

<sięga po topór>

No cóż.

Czołem! :D
Are you man enough to hold the gun?

7
Więc nie żałujesz za grzechy? Jak miło, że są jeszcze ludzie, którzy wiedzą, co nadaje sens życiu... :>

Witaj po drugiej stronie lustra, zamknij oczy, poprowadzę Cię.

8
Witaj.

Maski? Gęby? Każdy ma jakąś.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
Ja sobie wypraszam! Ja mam tylko twarz!

Witaj! Rozgość się - tylko radzę nie spacerować samemu po 20 :P

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

10
Witaj.
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

11
Czółko :)
"So close no matter how far

Couldn't be much more from the heart

Forever trusting who we are

And nothing else matters..."

13
A Testudos w podstawówkowym teatrzyku grał wegetarianina i mu zostało. Teraz jak już Cię ugotują, to da mięsko Gorinowi a sam zeżre zielone...

O ile Gorin był dziś grzeczny.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”