tu elster_swgp

1
Witam. Niedawno zarejestrowałam się na forum, głównie dlatego, że chciałam opublikowac tu coś swojego. Poza tym bardzo chętnie czytam inne umieszczone tu teksty i piszę, co o nich sądzę. Mam świra na punkcie interpunkcji, więc wybaczcie, jesli będę wszystkie braki lub nadużycia tychże znaków wytykać.

Jeśli chodzi o SWGP w mojej nazwie, to cos w rodzaju skrótu od strach-w-garstce-popiolu, czyli nazwy mojego bloga.

Mam 14 lat, może wam się wydawać, ze jestem jedną z tych głupich nastolatek w stylu 'piętnastookich niebieskoletnich blondynek', które cały swój czas poświęcają na myślenie o chłopakach czy makijażu, ale kategorycznie zaprzeczam. Lubię pisać, myślę, że dobrze mi to wychodzi, nie mam problemów z ortografią, interpunkcją itp., i to jest chyba najwaniejsze.
Wierzyłem, że miłość wzniesie mnie ponad ka, tak jak skrzydła wznosza ptaka ponad wszystko, co może go zabić i zjeść.

S. King

3
Witam i gratuluję. Gdy była w twoim wieku, moje bazgroły można było wieszać na ścianach, jako dzieła surrealistyczne :wink: .

4
Hej :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witam również :)

A mnie osobiście SWGP skojarzyło się ze "speedway (world) grand prix", ale to taka moja mała zajawka :D

Re: tu elster_swgp

6
elster_swgp pisze:Mam świra na punkcie interpunkcji, więc wybaczcie, jesli będę wszystkie braki lub nadużycia tychże znaków wytykać.

Tak, ja już się przekonałem :] Dobrze by było gdyby każdy mial takiego "świra" :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”