Witajcie gorąco

1
Jeestem dobrodusznym i kochanym facetem, który świetnie czuje się wśród ludzi, zawsze lub prawie zawsze jestem duszą towarzystwa,I am Człowiekiem opowiadajacym dowcipy i wszystko co smieszne,parodiującym samego siebie, ironizujacym na swój temat, otwartym i szczerym az do bólu. Bo właściwie dlaczego miałbym być inny? Poprostu jestem soba. :)

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witam,Jest jakas granica dodawania tekstow czy wierszy? Dokladnie pytam o ilosc,zastanawiam sie ile moge maksymalnie dodaac (wkleic) tekstow w jeden dzien czy tydzien :)

pozdrawiam

4
Ach witam gorąco,

Heh cóż za optymizm...Mmm, bycie sobą wiadoma sprawa - dobra rzecz.

pozdrawiam
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

5
Tyle coby nie wkurzyć Webera :)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

7
Nie - coś ci się wydaje...

To mnie się należy bać!

Witam i pozdrawiam wampirzo! :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
Ok:D

Dodane po 10 minutach:

Travis,co ty wlasciwie robisz na tym forum? Dlaczego pchasz sie tam gdzie ja co? Chcesz porywalizowac przyjacielu ;p?

9
Witam.

Na pytanie o ograniczenia odpowiem w ten zwykły dla mnie sposób. Suchy i rzeczowy.

Na dodawanie tekstów jest ograniczenie - jeden tekst na tydzień, na wiersze go brak.

Mnie się nikt tutaj nie boi. Chyba. Nie ma czego, banem nie straszę. Warny wlepiam, ale to robi każdy. Chociaż jestem ciekaw kto jest na czele peletony w wystawianiu ostrzeżeń. Hmm...

... Należy się mnie bać tylko gdy się źle zapisze mój nick. :twisted:

Arrianny bym się nie bał.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
Użytkownicy forum wyczekują wampirzej odpowiedzi.

Zakłady można robić u Gorina.

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

11
Gorin! Ja stawiam na siebie!

Mnie się nie należy bać? Phi <prycha i idzie sobie a po drodze zamawia ekipe, która zdemoluje wieżę Webera>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

12
Wojna?

Strzały nisko latają...

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!