Witam!

1
Witam wszystkich! Dzisiaj po raz pierwszy odwiedziłam to forum, a że mi się tu spodobało, postanowiłam założyć konto. Mam 18 lat, w tym roku zdaję maturę. Mieszkam w woj. śląskim, a w przyszłym roku zamierzam zacząć studiować germanistykę na Uś-iu. Piszę od kilku lat - prozę i poezję. Kocham pisać, uczyć się języków obcych i malować. To chyba tyle, co na początek chciałabym o sobie powiedzieć.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witaj.

Rozgość się.

Uważaj na Jacka, to rasowy podrywacz.

Pewnie zaprosi cię na cmentarz, nie idź. Dobrze radzę.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Coby uchronić nowych przed niebezpiecznymi spacerami po cmentarzu, ja zwany dalej ja zapraszam serdecznie na poligon, gdzieś tu powinien się krzątać huginn on przydzieli Ci łyżeczkę.

Witam i pozdrawiam ;)

Dodane po 1 minutach:

tj.. nie żeby poligon był znowu jakis najbezpieczniejszy, ale niebezpieczeństwo z reguły boi się tam wchodzić :twisted:
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

5
Baaaaaaaczność!

No dobra, leniwe kmiotki!

Sporo mnie nie było, ale teraz wracam na służbę, więc wasze dobre dni się skończyły!

No... to jazda na poligon! Biegiem! :evil:

Co wy? Myślicie, że to jakaś zwyczajna jednostka? Nie! To oddział do zadań specjalnych o wdzięcznej nazwie Weryfikatorium!

Dobra...nagadałem się. Asystentko! Chcę kawy!

Czołem rekrucie!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
Heloł! Nareszcie ktoś ze śląska... Tak mi tu samotnie było. ;) Witam najserdeczniej!
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"

7
Madison, nie mówiłeś/łaś, że jesteś z Górnego śląska? :) To zupełnie całkiem jak ja, dlatego witam szanowną licealistkę :) Ja też studiuję na Uś-iu, dobra atmosfera, ale na germanistyce dają okroooopny wycisk, wiem, bo koleżanka tam studiuje.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

8
Witaj, Młoda Damo! Ze śląskiem mam jakieś koneksje rodzinne. Uważaj, lepiej nie chodź na cmentarze ani poligony. To nie są dobre miejsca dla młodych poetek. Tam nie obsypują kwiatami, nie zlewają wonnościami, tylko... A, jak pójdziesz to sama zobaczysz! :evil:
Idę w góry cieszyć się życiem

9
Witam równolatkę. Cieszę się, przekonując, że jednak dużo ludzi z naszego pokolenia czyta i piszę. Jeszcze raz witam serdecznie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”