Cześć forumowicze!

1
Wbrew temu, na co wskazuje login wcale nie jestem synem Wielkiego Stephena, nie łączą nas żadne rodzinne więzi. Jedyne wspólne zainteresowanie to proza z gatunków interesujących oryginał Stephena.

Nie muszę napominać o przebytej drodze nim trafiłem właśnie tutaj, bo była to raczej nieobowiązująca przechadzka polaną, w czasie której doszło do tego, że teraz składam słowa majstrując nad powitalnym i pierwszym postem. Nie wiem jak wypadnę, nie spodziewam się przesadnego aplauzu, liczę jedynie na drobne "witaj", czy "cześć", zupełnie niezobowiązujące.

Przejrzałem forum, zapoznałem się z "niecnymi planami", z zapowiedziami, ze systemem oceniania tekstów, z regulaminem, a teraz nadszedł czas wystawienia ręki w Waszą stronę.

Witam serdecznie Wszystkich!
Jest taka chwila, w której, zdani sami na siebie, ludzie przestają żyć, a starają się zaledwie przeżyć.

2
Jakże mógłbym nie powitać kogoś, kto ma nick "Stephen King Jr". ;)

No więc witaj, rozgość się, bo wszyscy się tutaj pławimy. Zejdź do nas, zobaczysz jak tu super, pław się z nami.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
Stephen King Jr. ?

Fiu! Fiu!

Wysoko mierzysz...

Tym lepiej dla mnie! :twisted:

Może wreszcie przyszedł do nas dobry rekrut, sprawdzimy...

Poligon - ale już!

Witam :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witaj :)
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

8
Witaj.

Stefana lubię, nie szalenie, ale lubię.

Jesteś chyba jedyną osobą, która przeczytała wszystko to zanim się przedstawiła. Brawo.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
Witam, witam... Rozgość się na forum.

Chodź, pozwiedzamy trochę... Bagna, cmentarz, zamek wampirzycy; dużo atrakcji Cię czeka. Najpierw jednak poligon. Zdecydowanie :D
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

11
Witaj :)

Również jestem fanem Stephena, więc tym bardziej mi miło.

pozdrawiam
[...] ...im dłużej panuje cisza, tym trudniej ją przerwać. /S.King/

13
Z tym "pławieniem się" Patren trafił w dziesiątkę ;)

Ja dodam od siebie, że mam śliczne baloniki. I czasem przebieram się za klauna. Jak będziesz przechodził przez ulicę, aby dostać się do wielkiego baru "Do zweryfikowania", zatrzymaj się nieopodal wygasłej lampy. Tam jest krata w spływie kanalizacyjnym. Pochylisz się i zobaczysz moją uśmiechniętą twarz.

Miło sobie pogadamy.

I dostaniesz balonik, jak wyciągniesz rękę :twisted:

<demoniczny śmiech>

Dodane po 1 minutach:

PS. Ciekawe, kiedy zarejstruje się u nas np. "Andrzej Pilipiuk Jr"... jestem złośliwy? Taką mam naturę, to te baloniki trochę mnie drażnią :twisted:

14
Sky, szpileczkę podać? To nie problem. Od lat korci mnie napisanie własnej wersji "Christine". Tyle, że nie o samochodzie. W pracy zetknęłam się z iście diabelskim ustrojswem. Mój ulubiony mechanik codziennie powtarza:

- Co ja , k***a mać, mam pani poradzić, jak to szyje, jak chce?! Tego się k***a nie da zrobić, bo to starsze od pani jest. Stare i dobre, pani Kasiu, są skrzypce i wino... ale nie maszyny.

Maszyna w końcu się spaliła... Niezły kilmat :D
Ostatnio zmieniony pn 26 sty 2009, 19:40 przez Łasic, łącznie zmieniany 1 raz.
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

15
Weber pisze:

Jesteś chyba jedyną osobą, która przeczytała wszystko to zanim się przedstawiła. Brawo.

To, że inni się nie chwalą, nie znaczy, że tego nie zrobili! :?

Przecież nie wszyscy łamią regulamin. Zresztą każdemu może się zdarzyć, że zapomni o jakimś jego punkcie... Tak myślę.

Pozdro
Jozef Franc
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”