Ja też się przedstawiam

1
Witajcie!

Pewna znajoma pokazała mi to forum, i jestem z tego bardzo zadowolony.

Od dawna wymyślam historie i niektóre z nich zapisuję gdzieś w zeszycie lub w internecie. Jestem zwolennikiem fantasy, w dodatku takiego prawdziwego nie zabarwionego nawet wyobrażeniem o technologii przyszłościowej. Wiele patentów staram się tworzyć poprzez logiczne obmyślenie, niż przypadkowy pomysł.

W rodzinie lub bliskich większość zwykle obkładała laurami moje wszelkie pomysły, lecz wiedziałem, że tak samo jak w rysunku (który też ćwiczę) jest jeszcze wiele do zrobienia, i czułem że potrzebuję jakiejś twórczej krytyki ze strony ludzi bardziej znających się na rzeczy.

Mogę jeszcze podpowiedzieć, że w znacznym stopniu interesuję się rasą nieumarłych w fantasy, przez co lubię tworzyć bohaterów właśnie tego pokroju. Także w wysokiej mierze przejawiam fascynację Japonią feudalną i samurajami.

O sobie mogę powiedzieć że mieszkam w Amsterdamie, osiemdziesiąty ósmy rocznik, byłem w wielu miejscach, gdyż uwielbiam podróże i zwracam uwagę na wszystko, co wygląda jak "wyciągnięte żywcem ze świata fantasy".

Chyba tyle.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Akurat za dużego wyboru nie miałem, bo tutaj jest cała ekipa na skłocie i ja po prostu zostałem przygarnięty. Ale rzeczywiście Amsterdam piękne miasto. Tym bardziej jeżeli ktoś lubi (w tym ja) nietypowe fryzury.

5
Witaj.

Również byłem w Sodomie i Gomorze zwanej Holandią. Ładny kraj, ale wciąż najeżdżany przez barbarzyńskie narody. Jeśli wiecie o co mi chodzi.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
A ja lubię Polskę.

Jest w niej jeszcze dosyć ludzi do poćwiartowania i nowych do zwerbowania, więc rewiru nie zmieniam.

Chociaż, Bliski Wschód wydaje się być kuszącą ofertą. Shuriken, katana - same gwiazdy!

Przemyśle to...

Tymczasem, witaj przybyszu z dalekiej Holandii!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
A no fanów siekiery i dobrego piwa tutaj mało, na szczęście sporo tutaj polaków i nawet jak dobrze pójdzie to i jakieś RPG się skręci, więc nie jest źle.

Co do shurikenów i katan, to raczej nie taki bliski wschód, bo jednak kawałek od nas jest.

9
Och!Ach!

Fan RPG!!!!!!

Juhuuuu!

<wpada w niepoprawny humor>

Czyżbyś gierczył?

Mistrz gry czy gracz?

Och, bratnia duszo!

A żeby było do tematu : To powitam cię jeszcze raz :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

10
Gracz i to maniak. Od tego tak na poważnie się zaczęła moja zabawa z fantasy. Kiedyś kumpel powiedział, że jestem jak narkoman i powinienem przestać ćpać RPG xD

Czasami też prowadziłem, ale nie miałem zbyt dużego pola do popisu bo grałem z doświadczonymi graczami, kiedy ja osobiście zaczynałem.

Miło spotkać kolejnego fana tej wspaniałej gry.

11
hejka,

to miło raz się komuś na coś przydać, mam nadzieję, że forum przypadnie ci do gustu :D

Pozdrawiam.
Szczęście nie jest zarezerwowane dla wybranych.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”