Witam!
Już się z wami raz witałem, ale po tym znikłem na jakiś czas. Okazało się wtedy, że moje opowiadanie jest mierne. Zapełniłem więc trzy szuflady i nie mam gdzie pchać moich tekstów więc pozostało mi spamowanie forum! HA! Czujcie się zaspamowani.
Marcin lat 16. Pierwsza klasa LO. Agnostyk liberał. Czasem problemy ze stylistyką. ;<
Moje opowiadanie znajdziecie w Weryfikatorium. Dałbym link ale nie wiem czy można.
2
Vialix pisze: [...] więc pozostało mi spamowanie forum! HA! Czujcie się zaspamowani.
Przynajmniej się przerzucą z przezwiskiem 'spamer' na kogoś innego niż ja.

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
3
Witam...
skoro już masz opowiadanie - zajrzę do niego w późniejszym czasie.
Spam to rzecz normalna w tych czasach - wystarczy otworzyć tradycyjną skrzynkę na listy, żeby zobaczyć, ile tam jest spamu... To się nazywa postęp
skoro już masz opowiadanie - zajrzę do niego w późniejszym czasie.
Spam to rzecz normalna w tych czasach - wystarczy otworzyć tradycyjną skrzynkę na listy, żeby zobaczyć, ile tam jest spamu... To się nazywa postęp

„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
5
Martinius pisze:To się nazywa postęp
A ja myślałem, że to rachunki

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales