Sagit

1
Witam,

Mam na imię Wiktor. Lat skończonych dzięwiętnaście - w tym roku matura. Piszę prozę. Czerpię inspirację główie z Gombrowicza i Vonnegut'a. To właśnie w tym kierunku mam zamiar rozwijać swój styl. Publikuje w internecie od kilku lat. Jestem założycielem portalu pisarskiego. Oprócz pisarstwa regularie biegam po lesie z repliką (ASG) i czasami lubię się pobawić analogowymi, ruskimi aparatami. Tyle chyba wystarczy ;)?

Pozdrawiam.
Portfolio

4
Przyjemne wrażenie?

Zdecydowanie się za mało udzielam ostatnio.

Witaj.

Rozgość się i poczuj jak u siebie na PP.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Do krytyki może i, ale do naszej krytyki.

Ho! Ho! Jeszcze się zdążysz wystraszyć.

<pokazuje umoczony w krwi dziewicy topór>

Słuchaj Weba, to webski facet. Wie co mówi.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

12
ASG powiadasz? Na pewno do siebie strzelaliśmy, albo strzelaliśmy w tym samym kierunku (czyli ramię w ramię)...

Witaj!
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

13
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”