Wedle zwyczaju: twist(dubel jeśli ktoś woli)
Imię: Gabriela
Zainteresowania: literatura, psychologia, filozofia, fotografia
Jestem: egoistyczną, złośliwą, ironiczną, kochaną paskudą (opinia znajomych)
Jestem: femme fatale (opinia mężczyzn)
Jestem nieokreślona (opinia własna)
Lubię: ludzi szalonych i nieprzewidywalnych, rock i metal
Ostrzegam: przed nadmiernym umiarem i głupotą
Apeluję: o podjęcie ryzyka i szczyptę szaleństwa
Żądam: krytyki (?) [chyba nie muszę]
Pozdrawiam: wszystkich, którzy to przeczytają
5
nadmierny umiar? <padła>
Nie no, niezłe
Witaj
Twój opis idealnie pasuje do mojej współlokatorki. Nawet imię to samo. (swoją drogą Gabriel to mój ulubiony archanioł... chociaż Michael jest fajniejsiejszy chyba... eh, teraz nie wiem ale jakoś Dżibril mi się nie podoba, w sensie brzmienie imienia a nie ty
)
Aha! aha! i ona też psychologizuje - czasem na mnie. Tylko pisanie się nie zgadza. Cóż
Pozdrawiam serdecznie
Nie no, niezłe

Witaj

Aha! aha! i ona też psychologizuje - czasem na mnie. Tylko pisanie się nie zgadza. Cóż

Pozdrawiam serdecznie

"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
13
taak, obłęd jest dobry:) chroni rzeczywiście przed deindywidualizacją...albo jest jej wynikiem:) Ludzie szaleni maja ciekawsze życie.
Ollars, grozisz, czy ostrzegasz?
"Bądźcie szaleni, lecz zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi"
Dzięki za powitanie;]
Ollars, grozisz, czy ostrzegasz?
"Bądźcie szaleni, lecz zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi"
Dzięki za powitanie;]
Heaven can wait...