Witam wszystkich.

1
Patrząc na wiek większości forumowiczów, to czuję się kapkę stary. Ale zapewniam że jestem młody duchem. Chcąc poznać moje imię i rocznik wystarczy zerknąć na nick. Pochodzę z prawie centralnej Polski, a obecnie mieszkam i pracuję w Anglii. Lubię dobre jedzenie , zimne piwo a poza tym czytam i oglądam historie z dreszczykiem. Fajnie też od czasu do czasu zagrać w dobrego cRPG-a i poczytać dobry komiks ( Gajman - rulez). Interesuję się też psychologią kliniczną. Lubię pisać, ale lubię też wiele innych rzeczy i czasami ciężko mi wszystko ze sobą pogodzić. Chciałbym też nadmienić iż jestem leniem z ambicjami. Mam nadzieję że niedługo dane Wam będzie cieszyć swe oczy mymi wybitnymi dziełami ;).

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Kolejny Przemek, no no ;) Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

5
Przemo81 pisze:Fajnie też od czasu do czasu zagrać w dobrego cRPG-a i poczytać dobry komiks ( Gajman - rulez).
Co prawda, to prawda.

Witaj
wyje za mną ciemny, wielki czas

8
Inżynier dusz pisze:Witam!

Z tą starością nie przesadzaj

Póki jesteś na tyle młody, że twierdzisz, iż jesteś stary. :)
wyje za mną ciemny, wielki czas
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”