2
Witam. nabiedziłam się nad postem,a tu zonk, temacik zablokowany. Jak w końcu przezcytasz i bedzie jak do mężczyzny, to przepraszam, ale to będzie znaczyło, że nie miałam czasu poprawić i tylko wkleiłam gotowy już wczesniejszy:)

Witaj i rozgość się.
Heaven can wait...

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Otwierasz plik w Wordzie i przesuwasz kursor na miejsce z błędem... ha! i już możesz poprawiać :p

Na forum nie ma opcji poprawiania/edytowania/kasowania tekstów - więc popraw błędy zanim wrzucisz tu tekst :P

Witaj :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

11
Witaj :)

Ta istota nade mną (Arrianną tytułowana) tylko udaje, że jest taka straszna :D Tak naprawdę, to całkiem miły z niej wampir... ćma... whatever :)

Zapraszam też do poezji XD <trzeba reklamować dział XD>
"To, co poczwarka nazywa końcem świata, reszta świata nazywa motylem." Lao-Cy, Księga Drogi i Cnoty

"Litterae non erubescunt." Cyceron

15
Witaj.

Arri próbuje być groźna?

<pada na podłogę i zaczyna się tarzać ze śmiechu>

Nie, no. Ona jest groźna.

<wstaje i otrzepuje się z kurzu>

Bardzo.

<robi srogą minę i wychodzi>
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”