Witam

1
Jestem typowym człowiekiem barowym. Zdecydowanie lepiej czuję się pisząc i spędzając czas wśród dobrze znanych czterech ścian lokalów na gdańskiej starówce. W tworzenie bawię się od wielu lat, ale dopiero od niedawna zaczął się myśleć o tym jako o czymś więcej niż tylko niegroźne hobby.

Zajmuję się zawodowo wysłuchiwaniem ludzi w zamian za piwo :), kucharzeniem oraz doprowadzaniem swoimi decyzjami najbliższych do granicy załamania nerwowego.

I to chyba wszystko. Więcej grzechów nie pamiętam ;)

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Wysłuchiwaniem ludzi w zamian za piwo? A gdzie tu bezinteresowność? ;)

Witam gorąco.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

6
zeby mi tak piwo fundowali za słuchanie na wykładach... nie, pewnie dalej bym nie słuchał, ale myśl ciekawa

Witay!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

7
Lubisz bary? Piwko? Szybkie dziewczyny i piękne samochody?

To ja zapraszam na poligonową stołówke!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”