O mojej osobie

1
Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Piotr, mam 17 lat i uczęszczam do liceum ogólnokształcącego (znajduje się w profilu angielsko-informatycznym). Co do spektrum moich zainteresowań, należy do nich przede wszystkim nauka języków obcych, w tym: angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego. Rosyjski znam na poziomie podstawowym, angielskim władam na poziomie średnio-zaawansowanym, natomiast język niemiecki opanowałem na poziomie biegłości (posiadam certyfikat Goethe-Institut na poziomie C1). Języków zamierzam uczyć się dalej, w nadchodzacym roku uczęszczać będę na najwyższy względme stopnia zaawansowania kurs językowy na poziomie C2 i pragnę zdać certyfikat na tym poziomie. Poza językami inetersuje się zagadnieniami z filozofii, aczkolwiek nie posiadam jeszcze nawet podstawowej wiedzy (nie uczono mnie tego przedmiotu w szkole). Niemniej jednak zaopatrzyłem sie w ciekawy podręcznik wprowadzający w świat filozofii; pragnę w przyszłości studiować pewne zagadnienia samemu. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z opowiadaniem mojego autorstwa pt. "Instrument".

3
Witam:)
Ostatnio mam wrażenie, że się wszyscy tutaj znają...
Zaniedbałam ten dział i w ogóle forum:/
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

4
Witam! Cóż za szczegółowy opis umiejętności :)
Besserwisser pisze:Niemniej jednak zaopatrzyłem sie w ciekawy podręcznik wprowadzający w świat filozofii;
A można wiedzieć jaki to podręcznik?
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”