O mojej osobie
1Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Piotr, mam 17 lat i uczęszczam do liceum ogólnokształcącego (znajduje się w profilu angielsko-informatycznym). Co do spektrum moich zainteresowań, należy do nich przede wszystkim nauka języków obcych, w tym: angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego. Rosyjski znam na poziomie podstawowym, angielskim władam na poziomie średnio-zaawansowanym, natomiast język niemiecki opanowałem na poziomie biegłości (posiadam certyfikat Goethe-Institut na poziomie C1). Języków zamierzam uczyć się dalej, w nadchodzacym roku uczęszczać będę na najwyższy względme stopnia zaawansowania kurs językowy na poziomie C2 i pragnę zdać certyfikat na tym poziomie. Poza językami inetersuje się zagadnieniami z filozofii, aczkolwiek nie posiadam jeszcze nawet podstawowej wiedzy (nie uczono mnie tego przedmiotu w szkole). Niemniej jednak zaopatrzyłem sie w ciekawy podręcznik wprowadzający w świat filozofii; pragnę w przyszłości studiować pewne zagadnienia samemu. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z opowiadaniem mojego autorstwa pt. "Instrument".