KUŻNIA SŁÓW

1
Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Mam zaszczyt zaprosić Was na stronę nowo powstałego wydawnictwa ebookowego [Tu skasowana nazwa i adres]

Jeśli chcecie coś wydać, to miejsce powstało właśnie z myślą o Was! :)

Zapraszamy!
[skasowany adres strony]

AdminEdit_LAN: Bardzo proszę o ponowne przedstawienie się. Nie reklamę swojej pracy - to nie miejsce na takie ogłoszenia. Ostrzeżenie dostajesz, bo nie naruszyłeś lekko regulaminu tylko pół forum zaspamowałeś jedną wiadomością.
Ostatnio zmieniony wt 13 paź 2009, 13:32 przez kuznia_slow, łącznie zmieniany 1 raz.

witam! :)

2
Hej, jestem Andrzej, mam 29 lat. Pisarstwem param się od dziecka, w czasach licealnych byłem nawet rozchwytywany przez wydawnictwa :) Stare dobre czasy... Ostatnio powróciłem do pióra, zacząłem się też zajmować wydawaniem ebooków. Zobaczymy, co z tego wyjdzie...

Świetne forum swoją drogą, bardzo mi się podoba :)

4
Witam,

fakturę za reklamę prześlemy pocztą :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

5
Witam. Ciekawe co na to Fabryka Słów? :P A możliwość druku książek ( w postaci materialnej), wydawania własnym sumptem pod szyldem innej firmy, istnieje od dawna. Tylko co to daje autorowi?

Edit; wyedytowane powitanie, bo na pierwszy rzut oka wziąłem to za temat dyskusyjny :)
Ostatnio zmieniony śr 14 paź 2009, 21:13 przez Navajero, łącznie zmieniany 2 razy.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

6
Cześć! A co wydałeś w owych licealnych czasach, jeśli można spytać?
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”