Cześć

1
Miło znaleźć w sieci miejsce, w którym ludzie próbują pokazać, że coś tworzą. Swoją droga, dobrze, że jest Internet, bo wtedy opowiadania, wiersze, powieście itd. pozostały by w całości szufladowymi.

Nie należe do osób wylewnych, ale coś o sobie podstawowego mogę napisać.

Zawyżę wam trochę średnią wieku :-) mam 20lat a z tego co widziałam w większości macie po 18(tak się przedstawiacie). Studiuję dziennikarstwo. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko dużej miejscowości.

Piszę opowiadania i dzienniki. Jeden z moich tekstów uważam za skończony ale jeżeli chodzi o wydanie, to moje zdanie najmniej się liczy. Zamieszczę niedługo fragment tego dziennika na forum to sami ocenicie.

Pokusiłam się też raz o napisanie scenariusza teatralnego dla "minisztuki" i opowiadania dla dzieci.

Oczywiście wszystkie moje teksty jakie do tej pory napisałam pozostają w szufladach.

Poza tym dużo czytam. Bardzo dużo.

Pozdrawiam

M

Wybaczcie mi moje błędy ortograficzne ale z tendencją do ich popełniania, nie mogę sobie poradzić. Nie zawsze jest czas żeby sprawdzić jakiś wyraz.
a gwiazdy wciąż pozostają obojętne

2
Witam.

Błędy zdażają się wszystkim,nawet najlepszym.

Co do średniej wieku,to jest tu dużo osób w Twoim wieku(np.Ja) i nawet pewnie starszych,ale według mnie,wiek w pisaniu w pewnym momencie przestaje mieć jakąkolwiek rolę(powtarzam w pewnym momencie,określonym zdrowym rozsądkiem).

P.S.Też jestem z mniejszej miejscowości koło większej-takie wtrącenie nie na temat.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”