Dobry wieczór/Dzień dobry

1
Mam na imię Paulina, od tego roku szkolnego jestem maturzystką klasy humanistycznej. Pasjonują mnie książki, internetowe opowiadania oraz reportaże dziennikarskie, trochę myślę o studiach dziennikarskich. Mimo tego, że dużo czytam, to nie mogę przemóc się w napisaniu czegoś co usatysfakcjonowałoby mnie chociaż trochę i byłoby skończone. Już wiele razy zaczynałam coś pisać, jedynie by ujawnić to na jakimś forum literackim, ale kończyło się fiaskiem, ponieważ nie dotrwałam do końca, a nawet do środka mojego "dzieła". Aczkolwiek przy przedstawianiu nie powinnam już opisywać tego wszystkiego, może później i w innym miejscu.
Znalazłam wasze forum całkiem przez przypadek, ponieważ chciałam sprawdzić w google.pl, dla pewności, czy poprawną formą jest precyzyjniejsze czy bardziej precyzyjne. Wchodząc na stronę główną od razu zauważyłam dział "Jak wydać książkę?" i się zarejestrowałam.

Tak więc miło mi jest i będzie spędzić czas na tym forum, :)

Pozdrawiam.

2
Widzę, że jesteśmy do siebie podobne, jeśli chodzi o zainteresowania :)

Witaj!
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

3
Hej, Hochsztaplerko.
Jak to ktoś kiedyś śpiewał: "We're in this together", też jestem w klasie humanistycznej, maturalnej. ;) Szybko się liceum kończy, ale dla pocieszenia powiem, że po maturze podobno człowiek ma największy pod względem objętości mózg w całym swoim życiu. ;P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”