Witam!

1
Witam wszystkich! Jestem Boolie, jak ten bałwan... bo trochę jestem jak on - przy kości i głupkowaty. Lubię szpinak i marchewkę. Czytać książki, które mają spis treści i dużą czcionkę (oraz fajną okładkę).
A tak serio... tak serio to nie jestem jak ten bałwan, tylko nie umiałem nic innego wymyślić. Czasami coś sobie napiszę, co nie jest smsem ani postem na forum (czy opisem na gg). Lubię fantastykę, chociaż już z niej wyrastam powoli - acz, póki mnie cieszy, czytam kiedy mogę. A od września będę męczyć dzieci w szkole... i takie tam inne, bla, bla :) No cześć i już.

2
Witaj i baw się razem z nami! :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

3
Co kurde? Jaki bałwan? Bałwan był Bouli.

Poza tym to my witamy, a nie ty.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.

5
Wszystkie bałwany, jakby sie wydawało, stopniały wraz z nadejściem wiosny... ale ja nie mam Ci za złe, że to Tobie się udało przeżyć. Witam serdecznie! ;)
..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”