Miło mi :)

1
Witam. Miło mi zagościć na forum dla początkujących pisarzy, szczególnie , że sam jestem jednym z nich. Chętnie podzielę się z wami swoimi tekstami i mam wielką nadzieję, że wam się spodobają. A teraz kilka słów o mnie:

Nazywam się... no właśnie, moje prawdziwe imię i nazwisko objęte są ścisłą tajemnicą, a to głównie dlatego, że po prostu ich nie lubię, a nazwiska nie jestem nawet w stanie poprawnie wypowiedzieć ;p Dlatego przez większość czasu, które spędzę na tym forum, będziecie musieli się do mnie zwracać per "Felix", lub "Jack", Jacky" i "Jackuś" ;), choć zdecydowanie wolę to pierwsze ;) Mam 19 lat. Lubię wszystko, co jest po prostu dobre, choć tematycznie najczęściej sięgam po fantastykę. Nie mam zielonego pojęcia, co tu jeszcze napisać, więc chyba zakończę to krótkie "introduction". Może wy będziecie mieli jakieś pytanie odnośnie mej persony, to chętnie (bądź nie) na nie odpowiem ;) Póki co, to ja mam jedno małe pytanko: czy można tutaj publikować opowiadania, które nie zostały jeszcze ukończone, czyli po prostu pojedyncze części danego tekstu?

Mam nadzieję, że moja wypowiedź nie zabrzmiała zbyt poważnie. Jeśli tak, to na koniec pożegnam się z wami jakże radosną, mało poważną i pełną uśmiechu emotką: :)

2
Ależ skąd, to ani trochę poważne nie było :P

Witaj i czuj się jak u siebie :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

3
Cześć! :)

Wielu użytkowników zdecydowało się na poddanie ocenie tylko fragmentu opowiadania. :)
Byleby nie był za krótki. :)

Z drugiej strony im krótszy, tym większe szanse na szybką weryfikację, tak myślę. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”