Czytaczy mię czeba

1
Nadeszła wiekopomna chwila, bym i ja o coś poprosiła.

Poprawki tekstu, który chcę wysłać na konkurs, zmierzają ku końcowi (wszak maraton 2 grudnia, czyli jakby nie było jutro, mnie się kończy :D ).
Jest to powieść typowo kobieca (bo miłość jest, ehe) z elementami w stylu: biegli za nią, więc ich zamordowała oraz pobili go i uciekł.
Z tej okazji chciałabym nieśmiało zapytać, czy znalazłyby się osoby, które przeczytałyby całość lub fragmenty większe i mniejsze? Do wyboru, do koloru ;)

2
Poproszę fragment mniejszy, kobieco-miłosny. Napisz mi PW, to wyślę adres.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

3
Ja chętnie zerknę, choć od razu uprzedzam, że "zerkanie" mogę zacząć dopiero od wtorku.
E-mail poszedł na PW.

5
To ja również chętnie spojrzę na początek na jakiś mniejszy fragment, najchętniej bez miłości, z zabójstwami, krwią i w ogóle takimi przyjemnymi rzeczami :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

6
B.A.Urbański pisze:To ja również chętnie spojrzę na początek na jakiś mniejszy fragment, najchętniej bez miłości, z zabójstwami, krwią i w ogóle takimi przyjemnymi rzeczami :)
:)
Nie, no, skoro pragniesz przeczytać któryś z subtelnych fragmentów, to bardzo proszę, wyślij mi swój adres e-mail ;)

10
Widzę, że coś dla mnie. Poproszę podwójną porcję, może być dłuższy fragment, bo ciekawam coś wydziergała przez ten maraton :) Tylko nie odpowiadam za terminy, ale postaram się jak najszybciej. :)

13
Dziękuję wszystkim, którzy przeczytali wysłane przeze mnie fragmenty i przesłali swoje opinie :)

Thano, Helgo, Paulino, dziękuję za wszystkie uwagi i bardzo szybkie tempo wysłania odpowiedzi.

Urbański, dziękuję za... wiadomości. Za każdą jedną ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”