Poszukiwany przyjaciel interpunkcji

1
Szukam kogoś, kto zechciałby sprawdzić moje opowiadanie przede wszystkim pod względem interpunkcji. Mimo że nie rozstaję się z jej zasadami, pani Przecinkowa nadal mnie nie lubi ;) Oczywiście każda inna uwaga będzie równie mile widziana.

Tekst nie jest zbyt długi (ok. 33 tys. Znaków) i zawiera między innymi trochę metafizyki, trochę różnych wierzeń, narkotykowy rausz, seks i teorię spisku :)

Czy jest ktoś, kto miałby ochotę?
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

2
Ja mogę, ale nie obiecuję stuprocentowej poprawności. Dawno, dawno temu dostawałam z wypracowań szóstki m.in. za to, że wszystko było na swoim miejscu. Ale to było naprawdę dawno... W razie czego maila masz.

3
Poszło. Dziękuję bardzo :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”