Poszukiwana do przeczytania 30 "nudnych" stron poc

1
Potrzebuję kogoś do oceny pierwszych 30-40 stron tekstu. Z 4 pierwszych czytelniczek jedna oceniła, że pierwsze 30 stron jest nudnych, potrzebuję więc dodatkowych opinii. Powieść początkowo zamierzona była jako "Romans fantastyczny" dla mojej żony, obecnie jest to "fantastyka kobieca". Pierwsze czytelniczki to bliższa i dalsza rodzina, więc może nie chcą mi robić przykrości - a znajomym nie chcę posyłać.

Chętne recenzentki, przybywajcie!

6
Miałem zamiar posłać pierwsze 60 stron jako prywatną wiadomość, bo w opcji "e-mail" nie widzę przycisku do załączania dodatków. Niestety, mimo usunięcia wszstykich listów ze skrzynki, system nie pozwala mi niczego wysyłać... bardzo proszę o przysłanie mi adresu poczty (jako wiadomość prywatna, PM), pod który mam podesłać plik

[ Dodano: Pon 17 Wrz, 2012 ]
Mam malenkie problemy z pocztą, do tego przez weekend byłem u teściów... Dlatego dopiero jutro wyślę fragmenty powiesci. Przepraszam wszystkich za opoznienia.

[ Dodano: Wto 02 Wrz, 2014 ]
Powieść po poprawkach - chętnie pokazałbym jej nową wersję czytelniczkom, które nie czytały jej poprzedniej wersji. Jeżeli znajdzie się jakaś kobieta chętna do pomocy (kobieta, bo powieść to fantastyka kierowana do kobiet), to proszę o zgłoszenie, najchętniej PM z emailem, wyślę wtedy pdf-a lub rtf-a.

7
Jeżeli Cię to interesuje, to chętnie przeczytam i dam do poczytania mojej połowicy, znaczy się kobiecie. Z tym, że to pewnie potrwa dłuższą chwilę, wiadomo, praca, dom i te sprawy :))
Mówiąc szczerze, miałem wszelkie dane, żeby stać się niezłym drugorzędnym poetą, ale to nic nie znaczy, ponieważ mam ten typ osobowości, że mogę być niezły drugorzędny w każdej dziedzinie i to bez specjalnego wysiłku.

R. Chandler

http://loco-muerte.blogspot.com/
http://locomuerte.tumblr.com/

8
Dzięki - tyle tylko, źe pdf jest zbyt duży, by dało się go przesłać jako załącznik do prywatnej wiadomości. Mogę przesłać pocztą elektroniczną?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”