Opowiadanie 15k znaków

1
Witam

Szukam kilku chętnych do rzucenia okiem na krótkie opowiadanko (15k znaków, ok 5 stron). Opowiadanie z założenia humorystyczne, w wiejskich klimatach. Są przekleństwa i brzydkie sceny, żeby nie było, że nie ostrzegałem.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

Opowiadanie 15k znaków

2
dej. dawno nic nie zaorał żem
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Opowiadanie 15k znaków

4
A tak jeszcze w kwestii dodatkowych informacji:
Opowiadanie pisane, że niby dla kobiet, acz użytkownik @ uniwers, napisał:
Dobre to jest!
mimo tego, że trochę błędów celnie wypunktował :).

Opowiadanie 15k znaków

6
Literatura dla kobiet? Poproszę! :D
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Opowiadanie 15k znaków

8
O ja, gupi, napisać żem zapomniał, że mnie się Twe łopko podobało jak ta nowa sklepowa z GS-u!
Roboty w polu durzo, bo to teraz przez globalne ocieplenie przedwiośnie się zaczyna zaraz po 3K-rolach, ale pisz więcej, chętnie sobie coś jeszcze poczytam w zinternetyzowanej kabinie mojego Ursusa!
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Opowiadanie 15k znaków

9
AndrzejQ pisze: O ja, gupi, napisać żem zapomniał, że mnie się Twe łopko podobało jak ta nowa sklepowa z GS-u!
Roboty w polu durzo, bo to teraz przez globalne ocieplenie przedwiośnie się zaczyna zaraz po 3K-rolach, ale pisz więcej, chętnie sobie coś jeszcze poczytam w zinternetyzowanej kabinie mojego Ursusa!
Heh, widzę, że w takim razie nie ma wyjścia i znów będzie trzeba coś w tym typie popełnić :). W razie czego mam jeszcze kilka prequeli lekko do tego nawiązujących :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”