Cześć.
Jak w temacie. Szukam chętnych do przeczytania opowiadania urban fantasy. Ostatnio mam słabszy okres i czuję, że coś z tym tekstem jest nie tak, ale nie potrafię powiedzieć, co. Będę wdzięczna za każdą pomoc i wszystkie uwagi.
Szukam czytelników, fantastyka, 65k
3martar, tematyka dla mnie jest okej. Lubię praktycznie każdą fantastykę. Tyle że w tym momencie ogarniam cudze dwa teksty pomiędzy własnym pisaniem i wolno mi idzie, więc nie chcę brać kolejnego na warsztat. Jednak jeśli nie znajdziesz lepszego kandydata (i mniej zawalonego
), to za około dwa tygodnie powinnam mieć trochę luzu w grafiku. Wtedy mogę przeczytać i powiedzieć Ci, jakie mankamenty widzę w tekście. Oczywiście, jeśli nadal będzie Cię to interesowało albo zwyczajnie nie znajdziesz odpowiedzi na swój problem.

𝓡𝓲
5Jeśli dopuszczasz termin za dwa, trzy, a może i cztery tygodnie, to i ja się piszę
Wcześniej zwyczajnie nie dam rady.

Rem tene, verba sequentur (Trzymaj się tematu, a słowa przyjdą same)
Katon Starszy, zwany Cenzorem
Katon Starszy, zwany Cenzorem
6Michał123, Oczywiście. Nie ma pośpiechu. A czy chciałbyś, żebym już teraz przesłała Ci plik? Czy jak będziesz gotów?
7Chętnie, na coraz dłuższe jesienne wieczory jak najbardziej, choć może trochę potrwać. Adres znasz 

Dream dancer
9Ja też poproszę, z czystej ciekawości jak sobie radzisz z gatunkiem.