Latest post of the previous page:
Joł, spoko ziom, widzimy na klatówie przy ławeczce, siemandero.ravva pisze:wpadnij na ustawkę.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
To się chyba łączy, nie?ithilhin pisze:To nie flow, to ja :-P
Kilo koksu z rana, nie żaden stres. Phi!ravva pisze:anowi :-D :-D :-D :-D :-D
zawsze w stresie grypsujesz? coś ty widziała w glowie, ubitą ziemię za stodołą? :-D
po pierwsze nie ten rodzaj, po drugie ja tylko pomoc niosę :-Danowi pisze:To się chyba łączy, nie?ithilhin pisze:To nie flow, to ja :-P
Ps. Rozwaliliście mój piękny wątek prologowy. Jak tak można? No jak? Eh...
...to mówisz, ze ithi ma dziwny flow...?[ Dodano: Czw 26 Gru, 2013 ]Kilo koksu z rana, nie żaden stres. Phi!ravva pisze:anowi :-D :-D :-D :-D :-D
zawsze w stresie grypsujesz? coś ty widziała w glowie, ubitą ziemię za stodołą? :-D
Nie wiem, czy chcę wiedzieć, o jaki rodzaj w takim razie chodziravva pisze:po pierwsze nie ten rodzaj, po drugie ja tylko pomoc niosę :-Danowi pisze:To się chyba łączy, nie?ithilhin pisze:To nie flow, to ja :-P
Ps. Rozwaliliście mój piękny wątek prologowy. Jak tak można? No jak? Eh...
Ma... Inny. Taki scrappy trochę. Przemyślany znaczy sięravva pisze:...to mówisz, ze ithi ma dziwny flow...?[ Dodano: Czw 26 Gru, 2013 ]Kilo koksu z rana, nie żaden stres. Phi!ravva pisze:anowi :-D :-D :-D :-D :-D
Poleciałocovu pisze:Dawaj, jeśli jeszcze potrzebujesz. Postaram się ogarnąć w weekend.
Zrobię sobie odpoczynekprzy czytaniu
[email protected]i lecisz
Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”