92
imadoki pisze:ithilhin, chylę czoła przed mistrzem
Ej no co Ty, Mistrzem Systematyczności to Ty akurat jesteś.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

93
ithilhin pisze:
imadoki pisze:ithilhin, chylę czoła przed mistrzem
Ej no co Ty, Mistrzem Systematyczności to Ty akurat jesteś.
O kurczę, po takiej nominacji to muszę się bardziej postarać
Everything happens for a reason

94
Poprzestawiałam trochę kolejność zdarzeń i zamieszałam z jednym snem, co mi będzie potzrebne do zmian w fabule.
Tekst wlaściwy ma juz 21500 znaków.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

95
Niewiele dziś. Poprawki dobiły prawie do 30tys znaków.
Ale przestaje mi sięto, co poszę podobać, muszę znaleźć przyczynę.
gosia

Obrazek

96
ithi, ja wczoraj nie napisałam ani słowa. Mózg mi wymaglowało totalnie i nie mogłam. Za to teraz próbuję coś sklecić,mam dom do opisania.

97
Niedziela była dniem odpoczynku, ale dziś udało się dopchnąć poprawki do 36tys. znaków. Niewiele, ale lepiej tyle niż nic.
gosia

Obrazek

98
ithilhin, nie ważne ile, ważne że do przodu :-) Ja się doturlałam do 57 strony ze 100 chwilowo istniejących. Jak to skończę to zacznie się myślenie: i co dalej?

99
W Twoim przypadku to ja się nie martwię o "co dalej" :P
gosia

Obrazek

100
41150. Nie przebrnę jednak dziś tej sceny.
gosia

Obrazek

obyczaj

101
Obyczaj.

Czy ktoś byłby skłonny przejrzeć lub przeczytać? chodzi o uwagi ogólne.
gosia

Obrazek

104
Chętnie poczytam.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

105
DAF pisze:A bardzo długie?
ze spacjami to około 425 tys.
I może powinnam dopisać, że dla bab? ;)
gosia

Obrazek

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”