opowiadania

1
Napisałem dwa opowiadania i dobrze by było gdyby ocenił je ktoś obiektywny. Chciałbym jak najszybciej się dowiedzieć, czy jest sens, żebym tracił czas na pisanie.

2
Napisz o nich coś więcej. Jaki to gatunek, stylistyka, może ilość znaków. Wydaje mi się, że wtedy prędzej znajdziesz czytaczy. :)

5
No właśnie. Czy to nie jest trochę zbędny przepis? Pytam z ciekawości, po prostu wydaje mi się, że większość osób rejestruje się, właśnie żeby podzielić się tekstami.
Pierwsze opowiadanie jest o pierwszym słowie gatunku ludzkiego, drugie o ukrytych namiętnościach przegranych mężczyzn w wieku średnim, którzy chcą zrobić urodzinową (albo imieninową) niespodziankę przyjacielowi.

6
Przepis według mnie ma duży sens. Jeśli jest się początkującym i uważa się, że właśnie napisało się coś super to natychmiast chce się tym podzielić ze światem. Po odłożeniu na miesiąc i przeczytaniu ponownie w większości przypadków okazuje się, że nad tekstem jednak trzeba jeszcze popracować. A jeśli jest się kimś doświadczonym to miesiąc dłużej pracy nad tekstem też nie zaszkodzi, a w najgorszym wypadku nie zrobi różnicy. Dlatego miesiąc na ostudzenie nadmiernego entuzjazmu, poczytanie twórczości innych oraz porad i sugestii na tym forum w mojej opinii przynosi więcej pożytku niż szkody.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”