Kto ma czas i ochotę?

1
Najnowsze opowiadanie, świeżutkie, niczym pszenne bułeczki (ostatnią kropkę postawiłam kilka minut temu). Jak już wspomniałam w opisie tematu, to fantasy dla nastolatek :P ), jednak mam nadzieję, że znajdzie się też jakiś "czytacz" płci męskiej. Tekst ma trochę ponad 23 tys. znaków (niecałe 11 stron). Nie wiem jeszcze, co z nim zrobię (może pojawi się kiedyś odpowiedni konkurs), ale wpierw chciałabym, z waszą pomocą, zrobić dobrą korektę.
Czy są jacyś chętni?

4
"Fantasy dla nastolatek"? A dla nastolatków? Gdzie równouprawnienie? ;)
Prześlij :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

6
Opowiadanko nieco perwersyjne. Choć kulminacyjna scena mogła być jeszcze bardziej podkręcona. :evil:
Warto pokusić się o trochę więcej nowatorstwa w podejściu do tematu, chyba że chodziło o samodzielne przepracowanie znanych motywów. Taka robota bywa wielce pouczająca i rozwijająca.
Czytało się gładko, choć na pewno trzeba jeszcze poczyścić to tu, to tam...

Powodzenia i dzięki za lekturę.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

7
dorapa, całkowicie się z tobą zgodzę, tylko że to... nie w tym opowiadaniu ;)
Dzięki za pomoc :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”