Poszukiwani krytycy

1
Poszukuję kilku osób, które są chętne do krytyki. Opowiadanie z dreszczykiem, 25300 znaków (11 stron). Nie polecam czytelnikom pruderyjnym ani wierzącym, praktykującym katolikom. :P Chętnych proszę o zgłoszenia tu, w temacie i przesłanie na PW maila.

4
Proszę bardzo. E-mail wyślę na PW
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

5
Przeczytałam, ale napiszę coś jutro. Dlaczego taki temat?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

6
dorapa pisze:Dlaczego taki temat?
Nie mam pojęcia. Serio. Ja nigdy nie zastanawiam się nad tym, co chcę napisać. Od czasu do czasu pojawiają mi się "w głowie" scenki, które muszę spisać, bo mi spokoju nie dają. No i takie rzeczy z tego wychodzą...
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

8
Wysłane :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”