Psychologiczne? Dziwne obyczajowe?

1
Czy ktoś ma może chwilę czasu na przeczytanie mojego opowiadania? Skończyłam kilka dni temu, poprawiłam, co się dało i teraz jestem ciekawa innych opinii.

Opowiadanie ma 60k znaków, ale szybko się czyta, bo jest podzielone na fragmenty.
Zależy mi na ogólnych wrażeniach, na tym, czy bohaterowie są wiarygodni, zachowana jest spójność fabuły orz czy jest odczuwany klimat (jakikolwiek, byleby nie szara, bezbarwna masa).

Za każde chęci będę bardzo wdzięczna :-)

Pozdrawiam

6
Ja też chętnie rzucę okiem. Mail na PW :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

8
Jak dziwne, to chętnie przeczytam :)
Mejla znasz.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

14
Wolę nie pytać o pierwszych piętnaście :-) Bez pośpiechu, tekst na razie jest na "leżakowaniu", więc jak zabiorę opinię to zabiorę się za poprawianie ;-)

A tak w ogóle przed chwilą było Al, a teraz Góral? Można nicki zmieniać?

15
Lady Kier pisze:A tak w ogóle przed chwilą było Al, a teraz Góral? Można nicki zmieniać?
Jeśli masz powód, wyraźny i konkretny, to moderacja idzie na rękę. A że ja miałem, a Góra zrozumiała - udało się.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”