Kto się będzie nudzić w święta?

1
Szukam kogoś, kto zechciałby rzucić okiem na dwa pierwsze rozdziały powieści; 14 stron (26100 znaków). Zależy mi przede wszystkim na komentarzach dotyczących samego pomysłu i sposobu prowadzenia narracji, jednak wszystkie inne uwagi będą również mile widziane. Muszę dodać, że tekst jest w pierwotnej formie, bez żadnych poprawek, więc może zawierać sporo błędów.
Czy ktoś jest chętny? :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

2
Mejla znasz :)

Jak mam odróżnić obyczajowe, socjologiczne i psychologiczne?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

3
Sama jeszcze nie wiem :)

Miło cię znowiu widzieć. Już zaczęłam tęsknić ;)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

4
Magic pisze:Miło cię znowiu widzieć. Już zaczęłam tęsknić ;)
I wzajemnie :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”