Napisałem potwora

1
Hello everybody :P

Niedawno skończyłem pewien tekst, a pracowałem nad nim bite pół roku. Pierwotnie miało to być opowiadanie na 100 tys. znaków, ale kiedy dojechałem do tej granicy, okazało się, że jestem dopiero w połowie. Tak więc opowiadanie rozrosło się do mikropowieści i liczy sobie teraz 250 tysięcy znaków.

Nazywa się "Kryptonim Rüdiger". Opowiada o nazistach, skarbach, nazistowskiej nauce i tajemnicach II wojny światowej. Jednocześnie jest kontynuacją "Komnaty szaleństwa", która wisi od jakiegoś czasu na Esensji, ale bez obaw, można go czytać bez znajomości poprzedniego tekstu.

No chyba że ktoś nie chce. Ja bym nie chciał ;)

Pisząc "Rüdigera", przekopałem masę materiałów źródłowych. Bardzo jestem ciekaw odbioru. Także jeśli ktoś chciałby podzielić się opinią, poproszę o mail na PW.

Z góry dzięki!

PS. Ci, którzy pomogli mi przy poprzednim opowiadaniu, powinny wychwycić mały bonusik ;)
Dark side of the Force

Odwiedź mój fanpejdżObadaj moje książkiNa Esensji też jestem

2
O fudge! Stary, ale dowaliłeś z tymi znakami.
Jeśli nie przeszkadza Ci, że zajmie to trochę i będę robił na raty, to mogę się podjąć.
No i chce bonusik! Mimo że nie czytałem poprzedniego.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

3
Czytałam R. i ... warto. Nie zamęczy! A zadziwi.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

5
Ja? A dlaczemu ja? Co ja znowu zrobiłem?

Sprawdziłem i do czytania poprzedniego poszukiwałeś czytaczy we wrześniu. Ja wtedy forumowo nie żyłem. To gdzie można przeczytać poprzednie? Bo ja chcę bonusik!

Oczywiście, jeśli pasuje na raty i rozłożone w czasie, to posyłam mejla na PW.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”