Coś ktoś kiedyś?

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
dawaj, bo zrec nie przestanęanowi pisze:Chciałabym prosić o opinię na temat dwóch stron tekstu (dokładnie 3 108 znaków ze spacjami), które według mnie miałyby stanowić prolog do czegoś dłuższego (obyczajówki).
Coś ktoś kiedyś?
Pomoc, odciągająca od żarcia, poleciałaravva pisze:dawaj, bo zrec nie przestanęanowi pisze:Chciałabym prosić o opinię na temat dwóch stron tekstu (dokładnie 3 108 znaków ze spacjami), które według mnie miałyby stanowić prolog do czegoś dłuższego (obyczajówki).
Coś ktoś kiedyś?
[email protected]
wróciło.anowi pisze:Pomoc, odciągająca od żarcia, poleciałaravva pisze:dawaj, bo zrec nie przestanęanowi pisze:Chciałabym prosić o opinię na temat dwóch stron tekstu (dokładnie 3 108 znaków ze spacjami), które według mnie miałyby stanowić prolog do czegoś dłuższego (obyczajówki).
Coś ktoś kiedyś?
[email protected]
To skoro tak stawiasz sprawę, zostaje Ci wybaczoneravva pisze:a w winie mam za dużo imbiru :-)
mi? wybaczone?anowi pisze:To skoro tak stawiasz sprawę, zostaje Ci wybaczoneravva pisze:a w winie mam za dużo imbiru :-)
Nawet jeśli odpowiem twierdząco, pewnie będzie obiecywać i nic z tego nie wyjdzie. Ileż ja takich obiecanek cacanek byłam ofiarą...ravva pisze:mi? wybaczone?anowi pisze:To skoro tak stawiasz sprawę, zostaje Ci wybaczoneravva pisze:a w winie mam za dużo imbiru :-)
kopnąc cie w rzyc, anowi?
Odpisałam na maila, kliknęłam "pomogła", a Ty pytasz?ravva pisze:masz text?
o to sie nie martw, dotrzymuję słowa.anowi pisze:Nawet jeśli odpowiem twierdząco, pewnie będzie obiecywać i nic z tego nie wyjdzie. Ileż ja takich obiecanek cacanek byłam ofiarą...ravva pisze:mi? wybaczone?anowi pisze: To skoro tak stawiasz sprawę, zostaje Ci wybaczone
film ogladam.Odpisałam na maila, kliknęłam "pomogła", a Ty pytasz?ravva pisze:masz text?
Podaj czas i miejsce. Sprawdzę w kalendarzu, czy mi pasujeravva pisze:o to sie nie martw, dotrzymuję słowa.anowi pisze:Nawet jeśli odpowiem twierdząco, pewnie będzie obiecywać i nic z tego nie wyjdzie. Ileż ja takich obiecanek cacanek byłam ofiarą...ravva pisze: mi? wybaczone?
I znowu wybaczam. Tak, wiem, wydaje Ci się, że nie potrzebujesz mojego przebaczenia.ravva pisze:masz text?film ogladam.ravva pisze:Odpisałam na maila, kliknęłam "pomogła", a Ty pytasz?
Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”