Korektor/redaktor

1
Witam!

Odniosłem wrażenie, że są na forum osoby które mniej lub bardziej profesjonalnie zajmują się korektą tudzież redakcją tekstu. Jako, że dużo Was czytam wolał bym zaufać komuś stąd, niż anonimowi z jakiegoś gumtree.

Puki co interesuje mnie rzetelna korekta połączona z małą redakcją (a może okaże się, że potrzebna duża), dwóch arkuszy tekstu. Twór to dość dziwny, na pierwszy rzut oka coś z pogranicza fantasy, ale takiego "innego".

Jeśli ktoś był by zainteresowany poproszę o wiadomość zawierającą rzecz jasna stawkę :) Ale także ewentualny dorobek i kwalifikacje, oraz jakiś pomysł na plan współpracy (tzn wysyłam-płace-dostaje, czy jakoś(jak) konsultujemy się w niektórych kwestiach :D ).

Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam

4
TomaszGofrowicz pisze:Jeśli ktoś był by zainteresowany poproszę o wiadomość zawierającą rzecz jasna stawkę
Stawką jest Twoja przyszłość :P
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

5
Filip pisze:
TomaszGofrowicz pisze:Jeśli ktoś był by zainteresowany poproszę o wiadomość zawierającą rzecz jasna stawkę
Stawką jest Twoja przyszłość :P
hehe coś w tym jest ;)

Dziękuję za odpowiedzi. Wydaje mi się, że znalazłem już odpowiednią osobę, więc temat chwilowo zamknięty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”