Obyczajówka młodzieżowa do czytania

1
Hej!
Moja prośba w tym temacie zwraca się głównie do pań, chociaż panowie również mile widziani.

Jak w temacie: coś na wzór modnej teraz literatury Young Adult, mniej więcej 55/60% planowej objętości tekstu, narracja pierwszoosobowa. Z tego co wiem do tej pory, czyta się raczej przyjemnie, ale jak wiadomo, pisarz nie może ufać w kwestii oceny osobom, które lubi. ;) Ogólnie tekst nie zawiera wiele opisów, ale wymaga drobnej korekty.

Skrót fabuły: tekst raczej wielowątkowy, ale skupia się głównie na postaciach Toma i Bekki, choć romansem bym tego nie nazwała. Trochę o przyjaźni, trochę ogólnie o nastolatkach, ale śmiem stwierdzić, że raczej wykraczające poza ramy dzisiejszej mody książkowej.

I drobny druczek: 90 stron.

Ilość materiału do czytania podlega negocjacji. :P
Wszystkie pytania bez odpowiedzi znam
I wszystkie pytania te, na które każda odpowiedź jest zła

2
chętnie chętnie :)
bo ja też coś podobnego spłodziłam
jeśli mogę - będę wdzięczna
całość przeczytam.

4
Ostatniego testu psycholologicznego wyszło mi, że jestem nastoletnim psycholem, więc mogę przeczytać ;)

To może spróbuję z pierwszym rozdziałem.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

5
B.A.Urbański pisze:Ostatniego testu psycholologicznego wyszło mi, że jestem nastoletnim psycholem, więc mogę przeczytać ;)
jestes psycholem. tyle, ze nie nastoletnim :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

6
Ale ja to wiem! Powiedz to testom psycholologicznym :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”