Prośba o redakcję krótkiego tekstu

1
Witajcie.

Szukam kogoś, kto chciałby z, hmm, dobroci serca i bardziej hobbystycznie, zredagować dla mnie jeden tekst. Mianowicie organizuję w styczniu LARP i napisałem do niego wstępniak tak na 2 strony komputeropisu. Żadne tam opowiadanie czy inna krótka forma, ale fabularnie, stylizowane na prozę H.P.Lovecrafta (może i chwilami nieudolnie, ale zawsze) i ten tekst ma się znaleźć w Informatorze Konwentowym, podczas którego to Konwentu wspomniany LARP będzie się odbywał. Biorąc pod uwagę, że wszyscy wszystko robią "w czynie społecznym", ostatecznie wierzę, że wrzucenie tekstu bez redakcji mogłoby mi zostać jakoś wybaczone, ale nie zmienia to faktu, że poczułbym się lepiej, gdyby jednak ktoś rzucił na niego fachowym okiem i to i owo pozmieniał, aby było lepiej, ładniej i fajniej.

Trochę się rozpisałem z argumentacją mojej prośby, ale naprawdę zależy mi na tym, żeby ktoś mi w tym pomógł, zwłaszcza, że czasu mało zostało, a dopiero teraz o Was pomyślałem.

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Nie dołączam tekstu tutaj, bo nie jestem pewien czy mogę. Jeśli mogę to dołączę później, jeśli nie, to mogę przesłać tekst na maila lub w inny, wygodny sposób.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”