Pomożecie?

1
Drodzy Współforumowicze, poszukuję człowieka o silnej konstrukcji psychicznej i obdarzonego odwagą, gotowego przeczytać 27k znaków (stąd wymóg odwagi) tekstu przeznaczonego dla nieletniego czytelnika (dlatego przydatna będzie silna konstrukcja psychiczna) :). Nie potrzebuję szczegółowej weryfikacji, z tym sobie poradzę, chodzi mi bardziej o wrażenia ogólne i ocenę spójności oraz sensowności tekstu.
Dobre dusze proszone są o zgłaszanie się tu lub na PW.
Dziękuję z góry.

Pomożecie?

3
No nie wiem... Tak bez flaków i cycków? :P Dawaj jak chcesz, dzisiaj mam dzień opiniowania ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Pomożecie?

4
Jak się nie pali z terminami, to poproszę :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Pomożecie?

5
Drodzy Współforumowicze, napierw chciałabym raz jeszcze bardzo podziękować wszystkim, którzy poprzednio pomogli (pełen wdzięczności dyg), a potem zwrócić się z kolejnym niedzielnym "hilfe pomocy". Chodzi o ten sam, ale już nie taki sam tekst. Rozrósł się do 32k, wyewoluował. Ale jakiś taki troszkę chyba koślawy jest, tu mu rączka zwisa, tam nóżka niedokończona, a mnie wzrok siada i nie dostrzegam. Pomożecie proszę?

Pomożecie?

6
Ja się zgłaszam na ochotnika! :D
Tylko lojalnie uprzedzam, że nie jestem specjalistą - jeśli jakiś błąd lub literówka mi wpadnie w oko to poprawię, a do tego dam znać jak ogólne wrażenie czytelnika się miało :) Jeśli to Ci wystarczy to śmiało wysyłaj.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”