W końcu nadszedł TEN moment. Szukam betatesterów do mikropowieści.
Tytuł: "Burza Blizą naznaczona"
Objętość: 305k znaków.
Gatunki: soft science-fiction, superhero, trochę space-opery, odrobina cyberpunku
Wyróżniki: daleka przyszłość, ludzie, kosmici, obce cywilizacje, ksenoarcheologia, różne dziwne nazwy i pomysły
Target: 18+ lat
Inspiracje: do wyłapania
Odwdzięczę się jak zwykle w naturze. ;-)
Mikropowieść SF
2Mi możesz podesłać. Nie obiecuję, że będzie szybko, ale obiecuję, że będzie ostro 
Mail w profilu.

Mail w profilu.
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons
Mikropowieść SF
3yyyy... męskich betareaderów tez przyjmujesz? Ja bym się zgłosił, ale to zależy od natury, bo ja hetero...

• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
Mikropowieść SF
4Kiepski ze mnie weryfikator, ale możesz podesłać. Gdybyś reflektował, daj znać na priv. Co do zapłaty w naturze, to ja poproszę o banany i kiwi 

Mikropowieść SF
6Ślij waść. 

• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •