Cześć, cześć,
Właściwie skończyłam "Dziwkę". Szukam czytelników, ale nie chcę nikogo męczyć całością:D Byłoby fajnie, gdyby znalazł się ktoś miły, chętny przeczytać fragmenty, które wybrałam dla wydawnictw. Fragmenty mam dwa, do wyboru 30 albo 50 stron.
Powieść współczesna, kryminalna, występują w niej: seks i przemoc, feministki, narkotyki, kasyna, obskurne kawiarnie, prokurator alkoholik, kluby techno, opuszczone kamienice, fora internetowe i epidemia lisów. Polecam.
Fragment kryminału
2Mogę rzucić okiem ( ale oceniam tylko poziom pisania, nic wiecej). Fragment do 10 k znaków.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Fragment kryminału
3Też super:D mam taki rozdział, który mi się nie podoba, z nadrealistycznymi motywami, może speszjal for ju, bo piszesz fantasy;) ale ma 11k, może być?
Fragment kryminału
4Ok, po maila zgłoś się na priva. Aha, opinia będzie jednozdaniowa, bo leniwy jestem: poziom druku, poniżej, idź pasać owce 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Fragment kryminału
6Już 

dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Fragment kryminału
7Ja też chętnie przeczytam. Niestety nie jestem specjalistą, więc będą to ogólne odczucia po przeczytaniu. Chyba, że wyłapię literówki.