Latest post of the previous page:
WWWOkej, dziś nie poszło najlepiej, niestety. Nie mówię - trochę przy tekście pogrzebałem, ale powinienem był spożytkować na to znacznie więcej czasu. Bo jak już się zabieram, to całkiem nieźle mi się pisze, ostatnio. Tylko, jak to ktoś ładnie określił:WWWNie sposób się nie zgodzić.Being a good writer is 3% talent, 97% not being distracted by the Internet.
Dzisiejsze osiągnięcia?
WWWa) Cofnąłem się wstecz i dokonałem kilku drobnych poprawek i dodatków w dotychczas napisanym tekście.
WWWb) Napisałem kolokwium, całkiem nieźle zresztą.
WWWc) Wysłałem opko do Esencji. Głównie zależy mi na konstruktywnej opinii, choć jeśli zechcą opublikować, nie powiem nie. BTW udane opko z Horyzontów też ruszyło w trasę, ale po redakcji SFFiHa.
WWWd) Dopisałem jakieś półtora tysiąca znaków. Małoo.
O Dziele #03:
WWWZaczynam sądzić, że nad tytułem będę się zastanawiać jeszcze długo po napisaniu całości. Czego nie wymyślę, brzmi nie dość dobrze. Zdradziłbym Wam parę propozycji i poprosił o opinie, ale to w większości spoilery, a na razie nie chcę niczego ujawniać... No, zobaczy się.
Dzień trzynasty zwycięża:
Leń!
Leń!
Pisarz: Ciesz się, póki możesz, Leniu! Już wkrótce akcja powieści nabiera tempa i będzie mi znacznie lepiej szło!
Student: Wiecie co? To chyba ja tu mam najmniejsze szanse na wygraną...