76

Latest post of the previous page:

Maj, znęcasz się nad biednym mięsożercą...
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

78
Obrazek
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

79
Nienawidzę Was!
Idę sobie :P

Za karę kiedyś przyjadę do Was i będę oczekiwał takiej właśnie wiejskiej szyneczki na stole. O!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

81
:shock: Umiesz?
To będę Cię trzymał za słowo :)
B.A. = Bad Attitude

83
jeruna, urządziliście mi tu zajazd :evil: ale na wuszt się piszę,

przemilczmy ilość znaków, albowiem nie liczy się ilość, ale jakość
przemilczmy jakość, albowiem nie podoba mi się już sekundę po napisaniu,
coś jest nie tak, ale nie wiem jeszcze co :shock:

86
To dobrze, że Ci się nie podoba. Mnie też się przeważnie nie podoba (chociaż ja jestem dziwny, bo mnie się nic mojego nie podoba). Ważne, że kręci Cię to, co piszesz.

Popraw za jakiś czas i jeśli Ci się spodoba, to podeślij mi. Z przyjemnością zrównam Cię z ziemią ;)
B.A. = Bad Attitude

87
bądź tego pewien, że prześlę- jeśli klimaty w stylu Shania Twain w mundurze żandarmerii Cię nie przerażają
:bag:

88
Przecież napisałem w innym wątku, że czytałem już nawet romanse. Po takim zahartowaniu mogę śmiało powiedzieć, że już niczego się w życiu nie boję.

Poza sobą :P
B.A. = Bad Attitude

90
B.A. to trzymam Cię za słowo, a i trzymaj łapkę na pulsie w sprawie konkursu,

za bardzo się objadłem i nie mam siły pisać :bag:
Majorette pisze:zgodnie z twym życzeniem precyzuję: Twój mózg.
a! to w takim razie nie jest najgorzej, albowiem mój mózg to mój drugi ulubiony organ
:twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maraton pisarski”